четвер, 18 жовтня 2018 р.

Шепіт, шелест, шерех листя… Ходить осінь золотиста


Осінь - це надзвичайна, чарівна і казкова пора року. Вона одягає на світ навколо свою специфічну, особливу маску, кріз яку все здається неймовірним навіть ті звичайні, на перший погляд, речі стають незабутніми... 
Під  час  піших  переходів, прогулянок  на  майданчику педагоги вчать  дітей визначати прикмети осені, закріплюють знання про сезонні зміни у природі,  формують  вміння помічати цікаві явища в природі, розповідати про них; сприяють формуванню вміння милуватися красою природи рідного краю, розвивати логічне мислення, виховувати любов та дбайливе ставлення до природи.



  Під час прогулянок, фізкультури  на  свіжому  повітрі діти  весело грали в рухливі ігри, займались  трудовою  діяльністю  в  природі. Вихователь  Головіна І.В. провела бесіду-спостереження за змінами в природному середовищі, чому саме жовтіють та опадають листочки з дерев, як називаються дерева які  зустрічалися на  території  дитячого  садка, та наостанок зібрали букети з кленових листочків на згадку про таку чудову подорож. 



  












Консультативний пункт