середа, 4 березня 2020 р.

Ювілей у "Сонечка"



У п’ятницю, 28 лютого, наш дитячий садок «Сонечко» відзначив своє 55-річчя з дня відкриття. На ювілей рідного садочка маленькі вихованці підготували справжнє шоу та продемонстрували свої таланти у затишній музичній залі рідного дитсадка.

     До привітань долучилися  заступник начальника міського відділу освіти Жанна Безродня та голова місцевої профспілки освітян України Ніна Моненко.
      Свято відвідали також депутати Бердянської міськради Володимир Безверхий та Ірина Попова, та не з порожніми руками, а з грамотами подяки і величезним мішком подарунків для діток від народного депутата України Олександра Пономарьова.
      Дитячий садок «Сонечко» в мікрорайоні 8 березня впустив у свої двері перших вихованців в 1965 році. З тих пір пройшло 55 років, випустилося чимало поколінь, проте сам дитсадок анітрохи не постарів, а став куди краще. Ще рік тому на дошкільний заклад дивитися було страшно – протікав дах, були потріскані стіни корпусів, розбиті асфальтові доріжки. Сьогодні ж на місці старенького і пошарпаного будинку стоїть яскравий і повністю реконструйований дитячий садок, яким захоплюються і діти, і дорослі.
      Перед публікою виступали не тільки дітки. Всі вихователі вийшли на сцену, щоб порадувати глядачів запальними піснями і танцями. У своєму виступі діючий колектив висловив щиру любов до своїх вихованців та дитячого садка.




















Консультативний пункт