четвер, 29 березня 2018 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ЗДО № 27 «СОНЕЧКО»


Ні для кого не секрет, що чим  прозорішою є діяльність дошкільного закладу, тим більше довіри він викликає у батьків. Так, 27 березня  свої двері гостинно відкрив заклад  дошкільної  освіти  № 27 «Сонечко».

День відкритих дверей  дав можливість познайомити батьків з особливостями освітньо-виховної роботи, зацікавити нею й залучити до участі.
В програмі дня були представлені різні заходи, метою яких було: популяризувати діяльність дошкільного закладу, активізувати взаємодію педагогічного колективу і сімей вихованців, ознайомити із життєдіяльністю дітей у садочку, оцінити якість освітніх послуг, взяти на себе активну роль учасника освітнього процесу, відчути мікроклімат у групах дітей, у педагогічному колективі, висловити свої побажання щодо організації освітньо-виховного процесу та набути нового педагогічного досвіду.
Будній день для маленьких вихованців дитячого садка та їх батьків  став незвичайним і довгоочікуваним, адже всі  старанно готувалися, щоб продемонструвати свої навички та вміння. Програма групових заходів була досить насичена та цікава. Батьки які були присутні на заняттях, брали безпосередню участь в освітньому процесі: режимних  моментах ,заняттях, майстер-класі.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Консультативний пункт