середу, 19 грудня 2018 р.

День Святого Миколая

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.  Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.


          Малюки  завжди з нетерпінням очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, – навіть різки.
          Така казка завітала і в наш ЗДО №27 «Сонечко». Всі вихованці  дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент.
                До дітлахів на свято завітали шановні гості: директор  академії  ремесел  Кириленко=Грабовська  Людмила  Василівна, отець Миколай На свято були запрошені діти та  батьки  вікових груп. У святково прибраній залі із прикрашеною новорічною ялинкою вони із задоволенням переглянули святкову програму «Святий Миколай до дітей завітав!», яку підготували діти середніх  груп. Дітлахи  разом  з  батьками  розписували  медові  пряники ,які  заздалегідь  приготували  гості  з  Академії  ремесел.
         На свято до дітей завітав головний герой -  Святий Миколай. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудове свято, він вручив їм солодкі подарунки. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. Коли малята отримували подарунки,  їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили на наступний рік.

         Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.





























Консультативний пункт