суботу, 22 грудня 2018 р.

Новорічна виставка «Зимові фантазії».

Зима у всіх асоціюється з новорічними святами та подарунками. У всіх святковий настрій. Всі готують новорічні подарунки. І в дитячому садку діти готують з вихователями різні новорічні вироби. Але крім дитячого садка діти спільно з батьками щороку беруть участь в оформленні виставки новорічних виробів.
     Які тільки чудеса вміють створювати батьки! І ялинкові іграшки, і веселі сніговики, і різдвяні віночки, і  ялиночки,  і Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою , і навіть символи року... Всього не перелічити!
   Але головне, що вся ця пишність, що переносить нас  в чудову новорічну казку, виконана руками вихованців, їх батьків та педагогів  ЗДО № 27 «Сонечко».
   Сьогодні батькам нелегко знайти зайві півгодини для спілкування з дитиною, і тим більше приємно слухати розповіді малюків про те, як вони разом з мамою чи татом, бабусею чи дідусем майстрували саморобку. Така спільна діяльність допомагає поглянути один на одного по-новому, розвинути фантазію, творчі здібності у дітей.
  Адміністрація та колектив ЗДО № 27 «Сонечко» дякує  родинам , які взяли участь в оформленні виставки новорічних виробів, за оригінальність, вигадку, творчість і фантазію при виконанні яскравих, дивовижних, казкових іграшок.



















Консультативний пункт